søndag 25. april 2010

Komper i Perth!

En fredags ettermiddag i herlige mars så bestemte vi oss for at "Nå er det på tide med komper!". En sørlending kan jo bare gå så så lenge uten komper før han blir både gretten og lei, så dette måtte fikses i en fei! Poteter og flesk, sukker og smør, og en feiandes flott kjøttkvern var alt som skulle til for å gjøre dette til kanskje den beste fredagen i Australia per dags dato. Kompene ble av aller beste kvalitet, noe både jeg og Andrine kan skrive under på. Jeg tror til og med jeg kan våge meg til å si at en mor med bakgrunn fra husmorskolen ville vært meget stolt. 



Det ferdige resultatet! Komper skal serveres med sukker og smør og lettmelk. Alt annet er feil.

Her er KitchenAid-en klar for bruk. Det er underlig hvordan man bare har kompelageprosessen instinktivt bygd inni kroppen når man kommer fra Justøya.

I mangel på saltet kjøtt i Australia (ja, det er nærmest umulig å få tak i) så saltet jeg svinekjøttet selv.

Kvern, kvern, kvern... NAM NAM NAM!

Her ligger herlighetene til kok. Ca 45 minutter tok det før de var kokt til perfeksjon.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi elsker å få kommentarer! Gi oss masse, gi oss mer! Mmmmmmmmhhhh!!!